Ποιοι Είμαστε

Η ιστοσελίδα bigcyprus ιδρύθηκε το 2012, για να λειτουργήσει κανονικά το 2014, από επαγγελματίες τοπογράφους. Έχοντας ως βασικό εργαλείο το χάρτη της Κύπρου, έχει ως απώτερο σκοπό να αποτελέσει ένα πλήρη και έγκυρο οδηγό επιχειρήσεων, εκδηλώσεων και προορισμών για όλες τις πόλεις και τα χωριά.

Το bigcyprus.com .cy είναι εύχρηστο, λειτουργικό, πλούσιο σε περιεχόμενο και με συνεχή πληροφόρηση και ανανέωση. Ο επισκέπτης χωρίς να χαθεί στον τεράστιο όγκο των πληροφοριών, μπορεί εύκολα και αποτελεσματικά να αναζητήσει και να φιλτράρει πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν ανά κατηγορία και ανά επαρχία – περιοχή. Συνάμα δίνεται η δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση και επαγγελματία με εύκολο, άμεσο και οικονομικό τρόπο να προωθήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.

Παράλληλα με την ιστοσελίδα ασχολούμαστε και με τη δημιουργία έντυπων χαρτών και διαφημιστικών. Ήδη έχουμε ξεκινήσει τη συνεργασία με δήμους και κοινότητες σε ολόκληρη την Κύπρο, δίνοντας τους τη δυνατότητα να προωθήσουν και να διαφημίσουν οτιδήποτε αφορά της περιοχής τους.

Έχοντας λοιπόν βαθιά γνώση του αντικειμένου, ευελπιστούμε σε μια άμεση και σωστή πληροφόρηση του επισκέπτη, προσφέροντάς του ένα ευρύ αλλά συγκεντρωμένο φάσμα πληροφοριών.