Η οργανωμένη και βραβευμένη με τη γαλάζια σημαία παραλία της Καστέλλας βρίσκεται στην περιοχή Μακένζυ, δίπλα από το Ψαρολίμανο και απέχει 15 περίπου λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Λάρνακας. Είναι μια μικρή παραλία, με μήκος περίπου 400 μέτρα και πλάτος μεταξύ 20 με 70 μέτρα.

Η παραλία προσφέρει στους παραθεριστές όλες τις ανέσεις , όπως κρεβατάκια με ομπρέλες, τουαλέτες, αποδυτήρια, πεπειραμένους ναυαγοσώστες. Κοντά στην παραλία υπάρχουν ψαροταβέρνες, εστιατόρια, μικρά μπακάλικα, παγωταρίες.

Οι ψάθινες ομπρέλες, οι ξύλινες ξαπλώστρες, o ξύλινος διάδρομος, οι εξωτικές κούνιες και οι αιώρες, καθιστούν την συγκεκριμένη παραλία ένα μικρό παράδεισο παραπέμποντας σε ελληνικά κυκλαδίτικα νησιά, όπως η Μύκονος. Το beach bar της παραλίας προσφέρει ένα επιπλέον εξωτικό τόνο δίνοντας τη δυνατότητα στους παραθεριστές να απολαύσουν τροπικά κοκτέιλ, ποτά, καφέ, φρέσκους χυμούς, σνακς, ακόμη και σούσι υπό τους ήχους της μουσικής.

Στην παραλία διοργανώνονται beach parties, μουσικά events και άλλου είδους εκδηλώσεις καθιστώντας την ιδιαίτερα αγαπητή στη νεολαία.