Καταδύσεις

Displaying 1 - 13 of 13
Προορισμός

«Ζηνοβία», το μεγαλύτερο ναυάγιο της Μεσογείου, μια συγκλονιστική καταδυτική εμπειρία

Προορισμός

«Τώρα θα δεις τα χρώματα ν' αλλάζουνε», λέει ένα γνωστό τραγούδι. Κι εμείς ξέρουμε ακριβώς τι εννοεί..

Προορισμός

«ΚΕΡΥΝΕΙΑ»: το τέλος ενός γέρικου πλοίου, η γέννηση ενός νέου καταδυτικού προορισμού

Προορισμός

Το ιστορικό πλέον ναυάγιο Nemesis III αποτελεί αδιαμφισβήτητα την μόδα του καταδυτικού τουρισμού και προσφέρει μια πληθώρα από σπάνιες εμπειρίες εντός θαλάσσιων υδάτων που έχει την δυνατότητα ο κάθε δύτης να απολαύσει.

Το ναυάγιο Nemesis III εντοπίζεται στο Παραλίμνι και συγκεκριμένα 600 μέτρα μακριά από την ακτή, κοντά στην παραλία Βρυσούδια. Πρόκειται για το δεύτερο ναυάγιο που...

Προορισμός

Ναυάγιο «Αλεξάνδρεια», το πλοίο που φτιάχτηκε για να αιχμαλωτίζει ψάρια, τώρα τους προσφέρει καταφύγιο και ασφάλεια

Προορισμός

Το ανεξερεύνητο και άγνωστο για πολλούς σπήλαιο με σταλακτίτες και σταλαγμίτες - Μια υπόθαλάσσια περιήγηση που θα σας μείνει αξέχαστη !!!

Location (Region-City):
Προορισμός

Αν θέλει κάποιος να προσθέσει λίγη περιπέτεια στη ζωή του καλό θα ήταν να πραγματοποιήσει μια κατάδυση στο σημείο Κύκλωπες στο Παραλίμνι. Η ιδιομορφία του τοπίου και το συνονθύλευμα άγριας βλάστησης και πλούσιας θαλάσσιας ζωής δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για μια εκπληκτική καταδυτική περιήγηση στο συγκεκριμένο σημείο.

Προορισμός
toumpa wreck

 

Το ναυάγιο Τούμπα προσφέρεται για κάθε επιπέδου δύτη ο οποίος ψάχνει μια εύκολη, χαλαρωτική κατάδυση. Με συντροφιά χαριτωμένους οργανισμούς που βρήκαν καταφύγιο στο ναυάγιο.

Προορισμός

Τι να πει κανείς για τον εξαιρετικό αυτό καταδυτικό προορισμό. Ο κάθε δύτης μπορεί εύκολα να έχει πρόσβαση και να γίνει μάρτυρας της μαγείας της φύσης, τόσο με τα χιλιάδες ψάρια όσο και με τα τοποθετημένα αγάλματα στον πυθμένα του βυθού.

Η περιοχή Green Day (Νησιά) αποτελεί ένα από τους πλέον πιο αγαπητούς προορισμούς για τους νέους δύτες. Μπορεί κανείς να κατονομάσει το καταδυτικό αυτό...

Προορισμός

HMS Cricket, το πολεμικό πλοίο που επιβίωσε από τόσους πολέμους για να ηττηθεί τελικά από τη μανία της θάλασσας.

Προορισμός

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες καταδύσεις μπορεί ο κάθε δύτης να πραγματοποιήσει στο ναυάγιο Liberty. Η εύκολη πρόσβαση, τα καθάρια νερά, το ψηλό επίπεδο ορατότητας και οι μεγάλες δυνατότητες για εξερεύνηση τοποθετούν το συγκεκριμένο ναυάγιο ψηλά στη λίστα των επίδοξων δυτών.

Το ναυάγιο Liberty βρίσκεται στη θαλάσσια περιοχή του Παραλιμνίου απέναντι από την παραλία Βρυσούδια, 650 μέτρα...

Προορισμός

HMS Cricket, το πολεμικό πλοίο που επιβίωσε από τόσους πολέμους για να ηττηθεί τελικά από τη μανία της θάλασσας. Το πολεμικό πλοίο Cricket του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού έχει μια συγκλονιστική ιστορία. Ναυπηγήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 1915. Ήταν κανονιοφόρος μικρού εκτοπίσματος και ανήκε στην κλάση εντόμου. Τα πλοία αυτά λόγω του μικρού τους μεγέθους χρησιμοποιούνταν κυρίως για περιπολίες,...

Location (Region-City):