Το Πάρκο Γλυπτικής αποτελεί ένα από τα τελευταία πολιτιστικά έργα του Δήμου Αγίας Νάπας και αποτελεί ένα στολίδι για την κοινότητα. Βρίσκεται στη διασταύρωση των λεωφόρων Κάβο Γκρέκο και Κρύου Νερού, σε μια περιοχή έκτασης 20,000τ.μ. με άγρια βλάστηση και πέτρωμα. Για τις ανάγκες του Πάρκου έχει δεντροφυτευτεί ένας μεγάλος αριθμός ενδημικών φυτών και δέντρων, όπως είναι τα πεύκα, η αλμυρίδα, η αροδάφνη, η γιαννήδες, η μερσινιά, η τερατσιά κ.α. Τα εγκαίνια του υπέροχου αυτού έργου έγιναν στις 11 Μαΐου 2014, από το δήμαρχο Αγίας Νάπας, Γιάννη Καρούσο. Τη συγκεκριμένη μέρα ολοκληρώθηκε και το 1ο Συμπόσιο Γλυπτικής, όπου καταξιωμένοι γλύπτες από Κύπρο και Ελλάδα παρουσίασαν τα έργα τους.

Κάθε χρόνο διοργανώνονται Συμπόσια Γλυπτικής στα πλαίσια των οποίων γλύπτες, από όλο τον κόσμο, δημιουργούν τα δικά τους έργα εμπλουτίζοντας με τον τρόπο αυτό το χώρο του Πάρκου.

Μια επίσκεψη στο χώρο σίγουρα αξίζει, καθώς προσφέρει, σε ντόπιους και επισκέπτες, ανάσες πολιτισμού και ένα χώρο, ο οποίος διαμορφώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσφέροντας απίστευτη φυσική ομορφιά και πανοραμική θέα.Ο χώρος αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα σημεία των λατρών της φωτογραφίας.