Το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας βρίσκεται στο κοιμητήριο του χωριού, 3 χλμ περίπου μακριά από το ομώνυμο χωριό. Αποτελεί ένα ορθογώνιο μονόχωρο καμαροσκέπαστο οικοδόμημα. Ο εσωτερικός του χώρος αποτελείται από ένα λιτό ξύλινο τέμπλο με εικόνες των Αγίων της Ορθοδοξίας. Από το εκκλησάκι διασώθηκαν παλαιές εικόνες, από το 1890 (ημερομηνία κτισίματος και της εκκλησίας) και οι οποίες μεταφέρθηκαν στην καινούρια εκκλησία της Αγίας Μαρίνας.Σε κοντινή απόσταση από το εκκλησάκι βρίσκεται Αγίασμα της Αγίας.

Αξίζει να αναφερθεί πως παλαιότερα μέχρι και το 1952 το συγκεκριμένο εκκλησάκι αποτελούσε την κύρια εκκλησία ενός μικρού χωριού, επονομαζόμενου Λειβάδι. Κατά την περίοδο της Αγγλοκρατίας, με πρόσχημα την προστασία του δάσους της περιοχής, μετακίνησαν όλους τους κατοίκους του χωριού σε άλλες περιοχές. Μια μερίδα των κατοίκων του χωριού μετακινήθηκε σε κοντινή απόσταση από το παλαιό χωριό τους, δίνοντας στο νέο χωριό που δημιούργησαν την ονομασία της Αγίας Μαρίνας, προς τιμή της Αγίας που τους βοήθησε να εξοντώσουν την επιδημία της πανούκλας που μάστιζε την περιοχή. Έτσι η παλαιά εκκλησία της Αγίας Μαρίνας από ενοριακός ναός κατέληξε να είναι εξωκλήσι.

Το παλαιό εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας λειτουργεί κάποιες φορές στη διάρκεια του χρόνου, καθώς και την ημέρα εορτής της Αγίας στις 17 Ιουλίου.