Λίγα μέτρα νότια του χωριού συναντάμε την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Αποτελεί ένα μικρό απέριττο πέτρινο εκκλησάκι, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 20 άτομα και κτίστηκε το 1950 με δωρεά κατοίκου της κοινότητας. Σύμφωνα με τις τοπικές διηγήσεις ένας κάτοικος του χωριού, ο Μιχαήλ Χ΄΄Ορθοδόξου, έμπορας κεντημάτων στο επάγγελμα, ήθελε να μεταφέρει τα εμπορεύματα του και να τα προωθήσει στο εξωτερικό. Φοβούμενος μην ανοιχτούν οι βαλίτσες του από τους τελωνειακούς έκανε τάμα στον Άγιο Γεώργιο, ζητώντας του να τον βοηθήσει και ως αντάλλαγμα να του κτίσει μια εκκλησία. Έτσι και έγινε. Ο κεντηματέμπορας κατόρθωσε όχι μόνο να μεταφέρει τα κεντήματα στο εξωτερικό αλλά και να τα πωλήσει. Επιστρέφοντας στο χωριό έκτισε το εκκλησάκι αφιερωμένο στον Άγιο Γεώργιο. Επέλεξε να το κτίσει επάνω σε μια σπηλιά, από όπου πιστεύεται πως πέρασε ο Άγιος.

Εσωτερικά το εκκλησάκι είναι το ίδιο απλό και λιτό όπως και εξωτερικά. Η εικόνα του Αγίου Γεωργίου είναι αναγεννησιακής τεχνοτροπίας και πιθανότατα να προέρχεται από τους πατέρες της Μονής Σταυροβουνίου.

Η εκκλησία δεν λειτουργεί τακτικά παρά μόνο την ημέρα εορτής του Αγίου Γεωργίου, στις 23  Απριλίου, όπου γίνεται λιτάνευση της εικόνας του.