Ο εκδρομικός χώρος των Αγίων Αναργύρων βρίσκεται 8 χλμ από την Αγία Νάπα, κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων και μέσα στο Εθνικό Δασικό Πάρκο του Κάβο Γκρέκο.

Είναι ένας μικρός χώρος, με χωρητικότητα μόλις 100 ατόμων. Είναι κυριολεκτικά κτισμένος επάνω σε βράχους και παρέχει στους εκδρομείς όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις  για μια ημερήσια εκδρομή, όπως χώρο για άναμμα φωτιάς, πόσιμο νερό, μεγάλα στεγασμένα ξύλινα τραπεζάκια, τουαλέτες, ενώ υπάρχει και μικρό πάρκο με παιχνίδια για τα παιδιά. Ο χώρος παρέχει και ειδικές διευκολύνσεις για άτομα με αναπηρίες.

Αυτό που ξεχωρίζει στο συγκεκριμένο εκδρομικό χώρο είναι η απαράμιλλη ομορφιά του.  Το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, σε συνδυασμό  με το πράσινο της περιοχής, καθώς και το μικρό εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων,  το οποίο είναι κτισμένο σε αιγαιοπελαγίτικους χρωματισμούς, δημιουργούν μια μαγευτική και ειδυλλιακή εικόνα.

Πλησίον του εκδρομικού χώρου υπάρχουν αναψυκτήρια, χώροι στάθμευσης, ποδηλατόδρομος, καθώς και μονοπάτια της φύσης , τα  οποία ξεκινούν από το εξωκλήσι .