Στο κέντρο της κοινότητας βρίσκεται η κύρια εκκλησία του χωριού αφιερωμένη στον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Αποτελεί ένα ορθογώνιο οικοδόμημα που χρονολογείται στα τέλη του 18ου αιώνα. Πάνω από την μια είσοδο βρίσκεται ένα ηλιακό ρολόι, ενώ στο περιθύρωμα της άλλης εισόδου υπάρχει ανάγλυφος διάκοσμος, που αποτελεί απομίμηση της γοτθικής αρχιτεκτονικής. Στο εσωτερικό της ξεχωρίζουν το ξυλόγλυπτο εικονοστάσι, όπως και ο γυναικωνίτης. Στον περίβολο της εκκλησίας δεσπόζουν δυο όμορφα φυλλοβόλα δέντρα.

Η εκκλησία πανηγυρίζει κάθε χρόνο στις 8 Νοεμβρίου και στις 6 Σεπτεμβρίου.

Οι άγγελοι σύμφωνα με τη διδασκαλία της Αγίας Γραφής και της Εκκλησίας αποτελούν λειτουργικά πνεύματα που μεταφέρουν στο φυσικό κόσμο εντολές και μηνύματα του Θεού. Κάθε άνθρωπος έχει το φύλακα άγγελο του, ο οποίος στέκεται δίπλα του σε κάθε βήμα και τον προστατεύει από το κακό. Στόχος των αγγέλων είναι η προσπάθεια σωτηρίας των ψυχών. Στην Καινή Διαθήκη εμφανίζονται ως φορείς του μηνύματος της Αποκάλυψης.

Το όνομα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ σημαίνει «Ποιος (είναι) Όμοιος Θεού;». Αναφέρεται για πρώτη φορά στην Παλαιά Διαθήκη, για να αποτρέψει τον Πατριάρχη Αβραάμ από το να θυσιάσει το παιδί του ως ένδειξη πίστης και αφοσίωσης προς το Θεό. Τόσο ο Αρχάγγελος Μιχαήλ όσο και ο Αρχάγγελος Γαβριήλ παρουσιάζονται συνήθως με σπαθί ή σκήπτρο στο δεξί χέρι, σύμβολο της εξουσίας που τους χάρισε ο Θεός, ενώ στο αριστερό κρατούν πολλές φορές μια σφαίρα που συμβολίζει τον κόσμο.